Telefoonnummer:
Telefoonnummer:

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Een afspraak kan maximaal 10 minuten duren.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda en meer tijd voor u inplannen.

Avondspreekuur

Op donderdagavond is er tussen 17.30 en 20.00 uur avondspreekuur. U maakt hiervoor overdag via de assistente een afspraak. Gedurende het avondspreekuur is de praktijk niet telefonisch bereikbaar. U kunt buiten kantooruren, zoals vermeld op onze website, voor spoedvragen contact opnemen met de Huisartsenpost Utrecht via 088-1309670.

Keuzemenu in de telefoon

Als u ons belt, krijgt u altijd ons keuzemenu te horen. Voor levensbedreigende situaties toetst u 1, voor het maken van een afspraak toetst u 2, wiltu overleggen als collega medisch hulpverlener dan toetst u 3.

Afspraak niet op tijd afgezegd?

Wilt u een afspraak afzeggen, doet u dit dan ruim van tevoren, liefst 24 uur. Wanneer u niet op een afspraak bent verschenen zonder dit te melden, zijn we genoodzaakt 15 euro in rekening te brengen. U wordt dan verzocht, voor uw volgende spreekuurbezoek, 15 euro af te rekenen contact of met het pinapparaat.